Prækvalifikation til Udstillingsprojektet

Deadline for prækvalifikation var 12. november 2018 kl. 12.00
Velkommen til hjemmesiden for prækvalifikationen af tilbudsgivere
til opbygning af Teatermuseet i Hofteatrets nye udstilling

Det 250 år gamle Hofteater skal restaurereres og istandsættes og det snart 100 år gamle Teatermuseet i Hofteatrets udstillingsfaciliteter og formidlingsvirksomhed skal moderniseres. Målet med det storstilede restaurerings- og udstillingsprojekt er at sikre Hofteatret for fremtidens generationer og styrke Teatermuseet i Hofteatret, så det også fremover vil kunne tiltrække tusindvis af besøgende hvert år.

Her på siden ser du mere om udbudsmaterialet til Udstillingsprojektet, om projektets tidslinje, foruden om uploads og indsendelse af materiale til prækvalifikationen. 

”Med projektet her kan vi nu for alvor løfte den udvikling, som Teatermuseet i Hofteatret har gennemgået det seneste årti, ind i vores tid og verdensforståelse. Hofteatret styrkes markant og konsekvent som en enestående historisk attraktion, og som teatermuseum får vi mulighed for at udfolde vores virke som et moderne museum i historiske interiører, så vi kan give fortællingerne om Hofteatret og dansk teaters historie aktualitet og relevans videre til vores besøgende.”
Peter Christensen Teilmann, direktør for Teatermuseet i Hofteatret