HOFTEATRET – RESTAURERING OG FORMIDLING

Velkommen til informationssiden for bygherrer og samarbejdspartnere omkring det fondsfinansierede projekt Hofteatret – restaurering og formidling. »se mere her

Det 250 år gamle Hofteater skal restaureres og istandsættes og det snart 100 år gamle Teatermuseet i Hofteatrets udstillingsfaciliteter og formidlingsvirksomhed skal moderniseres. Målet med det storstilede restaurerings- og udstillingsprojekt er at sikre Hofteatret for fremtidens generationer og styrke Teatermuseet i Hofteatret, så det også fremover vil kunne tiltrække tusindvis af besøgende hvert år.

”Med projektet her kan vi nu for alvor løfte den udvikling, som Teatermuseet i Hofteatret har gennemgået det seneste årti, ind i vores tid og verdensforståelse. Hofteatret styrkes markant og konsekvent som en unik kulturhistorisk bygning og attraktion, og som teatermuseum får vi mulighed for at udfolde vores virke som et nutidigt museum i historiske interiører og med moderne faciliteter, så vi kan give fortællingerne om Hofteatret og dansk teaters historie aktualitet og relevans videre til vores besøgende.”

Peter Christensen Teilmann, direktør for Teatermuseet i Hofteatret